Ύπατος Μέγα Ταξιάρχης Α.Α.Σ.Τ.

Το Ύπατο Συμβούλιο του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου δια την Ελλάδα υπό την σφύραν του Υπάτου Μέγα Ταξιάρχη Νικολάου Κιλάκου, γνωρίζει μια πρωτοφανή παγκόσμια αναγνώριση που όμοιά της δεν γνώρισε μέχρι τούδε. Οι προσκλήσεις δια αντιπροσωπείας, οι προσκλήσεις δια συμμετοχή σε εκδηλώσεις ανά τον κόσμο και οι σύναψη περισσοτέρων φιλικών σχέσεων μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα του ενός έτους είναι πρωτοφανής!

Eνός Τέκτονος που με περισσή Σοφία και Σύνεση αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα που βάλλουν το Τάγμα μας. Που ήταν και είναι πάντα στο πλευρό ΚΑΘΕ Αδελφού.

Είμαστε δε πεπεισμένοι οτι θα φέρει εις πέρας μέσα απο όλες τις αντιξοότητες  και τα προβλήματα που προσπαθούν να του παρουσιάσουν Αδελφοί που μέχρι πρότεινος είχαν δηλώσει πιστοί στα τυπικά μας, τώρα επίορκοι, το βαρύ έργο που του ανετέθη, χωρίς να ξεχνούμε και τα υπόλοιπα μέλη του Υπάτου Συμβουλίου που με το Τεκτονικό τους Ανάστημα μας κάνουν περήφανους.

Παραμένουμε ευτυχείς και ήσυχοι που σε τέτοιους καιρούς ο Αρχαίος και Αποδεδεγμένος Σκωτικός Τύπος δια την Ελλάδα έχει μία τόσο στιβαρή διοίκηση με τόσο Σοφό σκήπτρο.

Η συντακτική ομάδα του Scotish Rite Greece .gr