ΛΥΚΟΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΔΟΡΑΝ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

Από ον Αδ:. μας Αιακό,

Κροκοδείλια δάκρυα χύνουν με τους… κουβάδες οι παρατρεχάμενοι και τα παπαγαλάκια του Χαλιφάτου του 5ου.

Αιτία;
μα φυσικά η απόφαση 6801/2016 για Ασφαλιστικά μέτρα για το σωματείο ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.
Απόφαση που τους χαλάει τα σχέδια για την πρόωρη διάλυση του σωματείου.

Παράπλευρες αιτίες; η απροθυμία μεγάλου αριθμού αγαθών Τεκτόνων να συμμετέχουν στο παράνομο δημοψήφισμα  (πράγμα που σημαίνει οτι τα σχέδιά τούς έγιναν αντιληπτά) και η παταγώδης αποτυχία πολλών εκλεκτών του Χαλιφάτου να εκλεγούν ως αντιπρόσωποι στις Στοές τους…

• Αφού ήδη εγκατέστησαν καθεστώς τρομοκρατίας και Ιεράς Εξέτασης, νοθεύοντας κάθε ασφαλιστική δικλείδα (λειτουργία πειθαρχικού, εκλογή αντιπροσώπων, λειτουργία Γεν.Συνελεύσεως, ελεγκτικών μηχανισμών κλπ) στραγγαλίζοντας τα Τεκτονικά θέσφατα της ελευθερίας του σκέπτεσθαι, της ελευθερίας της βουλήσεως και της συμμετοχής ελευθέρων Τεκτόνων στα δρώμενα θυμήθηκαν, ως «λύκοι ενδεδυμένοι δοράν προβάτου» οτι ο «Τεκτονισμός είναι σκήνωμα με πατροπαράδοτους κανόνες και οροθέσια και πάσα νομική περιβολή του πρέπει να εξυπηρετεί μυητικούς σκοπούς» !!!

• Αφού προσπάθησαν να καταπνίξουν κάθε φωνή ενότητας, κάθε φωνή λογικής και πίστης στα τεκτονικά ιδεώδη, θέσμια, οροθέσια και εξέδωσαν παράνομες (Τεκτονικώς και πολιτειακώς) διχαστικές εγκυκλίους και διατάγματα

• Αφού αυθαίρετα και παράνομα ερμήνευσαν δικαστικές αποφάσεις (αρμόδιο για την ερμηνεία δικαστικών αποφάσεων ειναι μόνο το δικαστήριο)

• Αφού ο μέγας Τριβωνιανός μας κουνούσε μέσα από την οθόνη το δάχτυλο λέγοντας οτι πρέπει να σεβόμαστε την ελληνική έννομη τάξη για να μας αναγνωρίζει η πολιτεία (υπάρχει ακόμα το σχετικό video)

• Αφού ο εκτελών χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου, τιμητής των πάντων αν και υπόλογος, μας έδινε μαθήματα του τύπου: » πρέπει να το αντιληφθούμε αυτό: πρέπει να εναρμονιστούμε με τους νόμους της πολιτείας» (φράση που επανελήφθη τουλάχιστον 10 φορές στη Γεν. Συνέλευση που ακυρώθηκε!!! – υπάρχουν και τα μαγνητοφωνηθέντα πρακτικά)

• Αφού διατύπωσαν και διέδωσαν καινοφανείς θεωρείες, για τα παγκόσμια Τεκτονικά χρονικά του τύπου: » οι Στοές δεν έχουν μέλη»

• Αφού εισηγήθηκαν την αποπομπή 200 – 300 μελών (» κακών κριαριών» κατά την ορολογία τους) αντικαθιστώντας το Ιερό σύμβολο του «καλού ποιμένα» με το σύμβολο του «τσοπάνη»

• Αφού προσπάθησαν με συμβούλους δικής τους επιλογής (με αδιαφανείς διαδικασίες – και εδώ δεν αναφέρομαι στο οικονομικό μέρος) να παραπείσουν και να παραπλανήσουν τους αδ:. αδ:. για τις πραγματικές τους προθέσεις

• Αφού καθύβρισαν και συκοφάντησαν αγαθούς Τέκτονες με την χειρότερη για ένα Τέκτονα Ύβρη:  » τα λες αυτά επειδή σου είπαν να τα λες» ή «τα κάνεις επειδή σου είπαν να τα κάνεις» ( Ίσως επειδή οι πραιτοριανοί τους έχουν αυτού του είδους τεκτονική ποιότητα)

• Και αφού … και αφού..
και αφού… εν τέλει οδήγησαν τον Τεκτονισμό στην χειρότερη, μετά την εποχή της μεταπολίτευσης, εικόνα του στην κοινωνία.

Αισθανόμενοι πλέον επί του αυχένος τους την σπάθην της δικαιοσύνης ενεθυμήθησαν τον μυσταγωγικό χαρακτήρα του Τεκτονισμού!!! Τον μυσταγωγικό χαρακτήρα που «προήγαγαν» με εξαίσιους συμβολισμούς οι αναρτήσεις του μεγάλου Τριβωνιανού με τους πυραύλους, τους δράκουλες και τις κρεμάλες και τα καημένα τα 3 γουρουνάκια…και οι αναρτήσεις με ρητά αιωνίου κύρους του Μεγάλου Βεζίρη του Χαλιφάτου «θα σας γ… σουμε οτι έχετε και δεν έχετε» (Οποία μυσταγωγία !!!)

Έτσι έβαλαν τα παπαγαλάκια να σηκώσουν λευκή σημαία: «βρείτε τα», «ενότητα» φωνάζουν προσποιούμενοι οτι δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο…επιχειρώντας συμψηφισμό επί δικαίων και αδίκων.

Κι όμως, δεν είμαι λάτρης των τυμπάνων του πολέμου ούτε των καλάσνικωφ – μικρός έπαιζα μόνο σκάκι. Ενότητα; ναι. Αδελφότητα; ναί. Ανοχή; ναι

Αλλά για μερικούς η ατραπός που επέλεξαν δυστυχώς είναι χωρίς επιστροφή…. Πιστεύω στην μετατροπή των αγενών μετάλλων σε χρυσό. Δεν πιστεύω στη μετάλλαξη των μασκαρεμένων λύκων σε πρόβατα… Μια αρετή του Τεκτονισμού είναι και η δικαιοσύνη. Και είναι πολλές φορές αδυσώπητη…

Και πάνω από όλα πιστεύω οτι πρέπει να θωρακίσουμε τον «Αθάνορα» …  Να φτιάξουμε δηλαδή θεσμούς αεροστεγείς. Να μην επιτρέπουν δηλαδή την είσοδο δηλητηριωδών αερίων ιδιαίτερα στο χώρο των αντιπροσώπων, των ελεγκτικών μηχανισμών και των πειθαρχικών συμβουλίων.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΌ

Είναι καιρός να αρχίσει αυτή η συζήτηση … Αν θέλουμε να γυρίσει ο τροχός…

ΜΤΤΑΑ
Αδ. ΑΙΑΚΟΣ

gc