Ομιλία του Υ.Μ.Τ. του Α.Α.Σ.Τ. δια την Ελλάδα επι τη παραλαβή προτομής

Ο Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης του Υπάτου Συμβουλίου δια την Ελλάδα του Αχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Κραταιότατος Αδελφός Ν. Κιλάκος 33ο , παρέλαβε προτομή του Δ. Ρώμα υπό του ιατρού και ιστορικού – ερευνητού Δρ Γιάννη Ζερβού έπειτα απο διάλεξη του ιδίου στην αίθουσα διαλέξεων του νοσοκομείου ” Μητέρα”.

με τις ευλογίες του Οικουμενικου Πατριαρχειου…

 Με αφορμή την ολοκλήρωση της συντήρησης και αποκατάστασης σαράντα ταφικών μνημείων στο κοιμητήριο Σισλί, ενός σημαντικού έργου που δούλεψε επί τέσσερα χρόνια η Κοινότητα Σταυροδρομίου με τις ευλογίες του Οικουμενικού Πατριαρχείου:

Δωρεα των Αγγλων αδελφων μας…

Η συμβολή των Τεκτόνων στην κοινωνία είναι και ήταν πάντοτε σημαδιακή. Όλες οι αγαθοεργές κινήσεις που κάνουμε θα πρέπει να στοχεύουν στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μας και της κοινωνικής δομής εν συνόλω. Κατά την τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα δυστυχώς στην Westminster Bridge στo Λονδίνο, το ελικόπτερο που κλήθηκε για την διακομιδή των πρώτων…

O Σκωτικός Τύπος

Ένα σύντομο βίντεο, αναρτημένο στη σελίδα του Μητρικού Υπάτου Συμβουλίου της Νοτίου Δικαιοδοσίας της Αμερικής του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου. Με λίγα λόγια δίδεται με σαφήνεια η απλόχερη συμβολή του Σκωτικού Τύπου στην κοινωνική δομή.